Asbest Informatie Managementsysteem

Met onze AIM-toepassing kunt u eenvoudig uw asbest beheren. Voor u als vastgoedeigenaar, -beheerder of als woningbouwvereniging werkt het programma als preventiemiddel, informatiebron en beheerssysteem. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om het saneringsproces te volgen en te controleren. Het is gemakkelijk in gebruik en uw asbestzaken zijn met enkele klikken van de muis in te zien. Kortom een programma waarmee u verder komt.

Betere bescherming

Een bijkomend voordeel van het programma is dat ook externe partijen beter zijn beschermd als u werkzaamheden door hen wilt laten uitvoeren. U wilt voorkomen dat er bijvoorbeeld sleuven worden aangebracht ten behoeve van het aanleggen van vloerverwarming in een asbesthoudende vloerlaag.

Voorkom met ons programma onbedachtzame handelingen aan asbest. Informeer betrokkenen, bescherm uw belangen. Compas Asbestmanagement wijst u de weg met een doelgericht systeem!

Voor meer informatie over ons systeem en onze werkwijze raden wij u aan ons een bericht te sturen. Mogelijkheden bestaan om het managementsysteem aan uw wensen aan te passen en/ of te integreren in uw bestaande ICT omgeving.

Heeft u een vraag?

Stuur ons een email
Contact

We zijn nu niet aanwezig. Laat een bericht achter en u hoort binnen 24 uur van ons.

Vul je zoekopdracht in.