Diensten

Bij al onze werkzaamheden staan werkbare adviezen en praktische oplossingen voor onze relaties centraal. U kunt dat terugzien in de wijze waarop wij u van dienst zijn. U bepaalt zelf op welke manier we u van dienst kunnen zijn, zodat onze dienstverlening aansluit op uw wensen en behoeften.

We kunnen u van dienst zijn door u een asbestonderzoek aan te leveren. Maar ook kunnen we een geheel proces aansturen om uw projecten tot een succes te maken.  Uiteraard houden we rekening met uw doelstellingen en afspraken. Samen met u zetten wij een koers uit voor het realiseren van uw projecten en het wegnemen van belemmeringen.

Astbestadvies en onderzoek

Bij Compas Asbestmanagement wordt u altijd bijgestaan door een adviseur die uw casus met u doorneemt en zich eigen maakt. Ons doel is om u van compleet advies te voorzien.

Asbestprojectbegeleiding

Heeft u vermoeden van asbest in uw project? Wij halen de zorgen uit uw handen. Bekijk onze succesvolle aanpak.

Compas Asbestmanagement garandeert complete en pasklare oplossingen.

ASBESTTRAINING

Maar wat is “asbest“ eigenlijk?

Krijg training in het herkennen van asbest om gezondheidsrisico’s binnen uw organisatie te voorkomen.

Asbestbeheersysteem

Met onze AIM-toepassing kunt u eenvoudig uw asbest beheren. Voor u als vastgoedeigenaar, -beheerder of als woningbouwvereniging werkt het programma als preventiemiddel, informatiebron en beheerssysteem.

CALAMITEITEN

Heeft u dringend deskundigheid nodig? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Het is natuurlijk een prettig idee dat er een partij is die direct daadkrachtig weet te handelen. Onderzoek wijst uit of er asbest is vrijgekomen en in welke mate.

Heeft u een vraag?

Stuur ons een email
Contact

We zijn nu niet aanwezig. Laat een bericht achter en u hoort binnen 24 uur van ons.

Vul je zoekopdracht in.